615 therapeuten en praktijken gevonden bekend met therapie en/of behandeling van herstel

De beroepsbeoefenaren die ingeschreven staan in dit register, zijn aangemeld door de beroepsorganisaties. Die dragen primair de verantwoordelijkheid voor de kwaliteit op hbo-niveau van deze beroepsbeoefenaren. Dit is een van de redenen dat individuele beroepsbeoefenaren niet opgenomen worden in dit register.

Feel It pijnvrij bewegen

Wian Tosseram

W.A.G. Tosseram
Rodenrijseweg 151
2651BP Berkel en Rodenrijs
06-15378755
LVNT
AANGESLOTEN BIJ
LVNT

Cliënt die Corona gehad hebben kunnen na herstel te kampen hebben met langdurige klachten. Vaak als gevolg van tekorten in de stofwisseling. Feel It test uit wat die tekorten zijn en begeleid naar volledig herstel.

ML-Care: Praktijk voor Bowentherapie

Marie Louise Coenen

M.L.J. Coenen
Den Dam 2
7084 AT Breedenbroek
06-53914128
CK
AANGESLOTEN BIJ
CK

Bowentherapie is een fascia regeneratie therapie en kan op die manier ondersteunen bij het herstel na een doorgemaakte infectie. De ontspanning die hiermee in de weefsels teweeg gebracht wordt draagt bij tot een verbeterde doorstroming en daarmee tot de voorwaarden voor herstel. 

elk herstel. Het is een fascia regeneratie therapie. Eerst de basis herstellen ...

Vitaleef

Margo Mulder

M.T.S. Mulder
Heijcoplaan 37 1
3621WS Breukelen
06-52155424
VBAG
AANGESLOTEN BIJ
VBAG

Voetreflex- en/of orthomolecualire therapie kunnen worden ingezet om het lichaam te ondersteunen bij herstel. 

KIEM Praktijk

Dennis Kerckhoffs

D.G.S. Kerckhoffs
Pastoor Heijnenstraat 2
6227 TE Maastricht
06-38933196
Shiatsu Ver. Ned.
AANGESLOTEN BIJ
Shiatsu Ver. Ned.

Shiatsu kan ondersteuning bieden bij het herstel na corona. Shiatsu vertrekt vanuit een holistische benadering om de basisconditie te verbeteren.

) leren voelen, klachten aan het bewegingsapparaat (nek, rug, schouders), herstel na ...

Het Ayurveda Instituut

Franca Ficchi

F. Ficchi
Protonstraat 13-C
9743AL Groningen
0624490072 / 06-24490072
CAT
AANGESLOTEN BIJ
CAT

De Ayurveda kan ondersteuning bieden in herstel bij Corona. Ook als je je immuunsysteem wilt verhogen kun je bij ons terecht. 

Reflexief, voetreflexologie massage advies

Karine de Laat

H.T.W. de Laat
Kuijpersweg 30
6871ED Renkum
06-13530159
VNRT
AANGESLOTEN BIJ
VNRT

Het herstel na een corona-infectie kan moeizaam zijn door aanhoudende vermoeidheidsklachten, concentratieproblemen, verlies van conditie, kortademigheid, etc. Aan de hand van een uitgebreide anamnese ga ik met je kijken wat het herstel belemmert. Met diepwerkende massagetechnieken lossen we blokkades op en zetten we het lichaam in de herstelmodus en vergroten we de veerkracht.

training Oncoreflex voor minder bijwerkingen en sneller herstel bij kanker (2016) ...
)Fysiologie van pijn, SOHF (2020)Herstel na Corona (2021) ...
ontstekingen, je slaapt niet goed, je voelt je moe en herstel wil maar niet doorzetten ...

Caroline's Voetreflex

Caroline Linssen-Tinnemans

C.M.G. Linssen-Tinnemans
Winkelveld 14
6088HG Roggel
06-15201883
FAGT
AANGESLOTEN BIJ
FAGT

Covid-19  Route van Herstel Herstel na corona: Corona was voor iedereen een zware tijd. Velen kregen corona waarvan velen ook langdurige klachten. Anderen hadden ook nog te maken met eenzaamheid. Vooral voor mensen die besmet zijn geraakt met corona, en vaak nog ernstige klachten of juist milde klachten  hebben die niet weg willen gaan kán Route voor herstel na corona een uitkomst zijn. Groot deel is massage van de reflexzones. En is vooral gericht op versterken van het immuunsysteem. Dit is…

voor sneller herstel), Rest-legs. Let op!! ...

Praktijk voor Klassieke Homeopathie Martin Frijters

M.A. Frijters

M.A. Frijters
Zonneweid 8c
1831BX Alkmaar (Koedijk)
06-41268316
NVKH
AANGESLOTEN BIJ
NVKH

Homeopathie behandelt acute coronaklachten zowel de milde alsook de ernstige vormen met kortademigheid, longontsteking en uitbreiding van de infectie naar het hele lichaam met het ernstige corona-klachtenbeeld als gevolg. In de acute fase kan al een behandeling gestart worden na een telefonisch consult. Homeopathie behandelt ook zeer effectief klachten die overblijven nadat de acute fase van de ziekte voorbij is, denk aan moeizaam herstel, blijvende vermoeidheid, kortademigheid, verlies van reuk en of smaak, slechte concentratie en andere psychische symptomen die blijven,nadat…

Voetreflextherapeut Groningen

Georgette Noordberger

G. Noordberger
Kremersheerd 232
9737PH Groningen
06-38118341
VNRT
AANGESLOTEN BIJ
VNRT

Covid 19, de weg naar herstel. Ik begeleid u met adviezen en massage's op de voeten om zo uw herstel te bevorderen na corona. Naast dat dit een herstellende massage is wordt u hier ook heerlijk relax van, dus een win win voor zowel lichaam als geest. doordat ik aangesloten ben bij de VNRT, kunt u, mits u hiervoor verzekerd bent, een deel of geheel de behandeling vergoed krijgen.

weg naar herstel, volgend bij Els Matthijssen maart 2021 en afronden ...

José van de Ligt Praktijk voor Groei en Bewustwording

José van de Ligt

J.M.A. van de Ligt
Rijksstraatweg 88
6573DB Beek
024-3230309
NVPIT
AANGESLOTEN BIJ
NVPIT

* Mensen die specifiek problemen en klachten ondervinden door lockdown, corona, de pandemie en het effect op hun welzijn of hun naasten, zijn ook van harte welkom. De lichaamsgerichte benadering die ik biedt kan een ondersteuning zijn en een positieve impuls voor herstel en groei.

Van Nature Gezond

Renate Bédorf

R. Bédorf
Velveweg
7533XJ Enschede
053-3010298 / 06-25333900
NVKH
AANGESLOTEN BIJ
NVKH

Klassieke Homeopathie kan goed ondersteunen bij Covid gerelateerde klachten, zowel bij de ziekte zelf als bij klachten gerelateerd aan de hele situatie rondom Covid zowel lichamelijk als psychisch, na het doormaken van Covid kan ik ondersteunen bij een sneller en beter herstel.

PfeifferHerstel na CovidCovid gerelateerde problemen ...
klachtenHerstel na kanker. ...

Praktijk Stille Ruimte

Michiel Lap

M.P. Lap
Oude Bredasebaan 27
4904SE Oosterhout
06-14953261
CK
AANGESLOTEN BIJ
CK

Corona heeft veel van ons in allerlei richtingen bewogen. Sommigen zijn angstig geworden, anderen opstandig, weer anderen verdrietig. Ook fysiek heeft Corona veel teweeg gebracht. Vaccinatie klachten, onbegrepen pijnen, duizelingen, etc.  Hierdoor zijn we misschien ook een stukje vertrouwen in het leven zoek geraakt, waardoor we ons ontaard kunnen voelen in het lichaam. Bindweefselmassage, incarnatiemassage, herstel van meridianen en bepaalde homeopatische middelen kunnen ons helpen om weer terug te komen in ons lijf.

herstel. Veel van het herstel ontstaat door het herontdekken wie je werkelijk bent. In ...

Aqua Capella

Karin van der Zalm

C.A.P.N. van der Zalm
De Linde 20
8939BT Leeuwarden
06-20241159
VNRT
AANGESLOTEN BIJ
VNRT

Na het doormaken van Covid-19 infectie kunnen patiënten nog tot maanden er na klachten hebben. De meest voorkomende zijn extreme vermoeidheid, hoofdpijn, kortademigheid, maagklachten, pijn op de borst, langdurig smaak- en reukverlies, geheugenverlies en concentratieproblemen. De ernst van de ziekte in de acute fase zegt niets over de gevolgen op langere termijn. Ook patiënten met milde klachten in de acute fase kunnen langere tijd last van restklachten blijven houden. Een voetreflexbehandeling kan helpen om de klachten te verminderen. Door de voornamelijk…

Academy, afgerond in 2020.Covid-19 – op weg naar herstel, gevolgd bij ...
stabiliteit. Na het behandelingsproces zijn de massages gericht op optimaal herstel. ...
herstel na Covid-19.allergieënburn-out ...
herstel na ziekte / operatiehoofdpijn en migrainehooikoorts ...

Praktijk voor Natuurgeneeskunde RefleX-Zwolle

Celien van Dalen - Melenhorst

M.M.J. van Dalen - Melenhorst
Staatssecretarislaan 7
8015BA Zwolle
06-53945165
VBAG
AANGESLOTEN BIJ
VBAG

Zijn er klachten na corona dan kan een consult inzicht geven. Een meting kan inzicht geven of er tekorten aanwezig zijn of andere mogelijkheden wt het lichaam nodig heeft tot herstel. Eventueel kan ook een online consult worden ingepland voor voeding en orthomoleculair advies.  

* Herstel na ziekte. Naast consulten voor uw gezondheid zijn er ook ...

Open Touch Shiatsu

Petra Stolk

P.C. Stolk
Nieuwe Kanaal 11
6709PA Wageningen
06-12076555
Shiatsu Ver. Ned.
AANGESLOTEN BIJ
Shiatsu Ver. Ned.

Bij problemen na corona kan een shiatsubehandeling helpen bij het herstel. Shiatsu pakt, behalve de symptomen, ook de onderliggende oorzaken aan. Ook al weten we niet precies wat er mis is, het lichaam vertelt zijn eigen verhaal. De behandeling zal dus voor iedereen op maat zijn, het is niet zeker dat dezelfde klachten ook dezelfde onderliggende oorzaken hebben. Met shiatsu kun je zowel de fysieke als de meer mentale en emotionele oorzaken aanpakken. 

Praktijk Ode

Paulette de Kraker

P. de Kraker
Botter 24
4341MZ Arnemuiden
06-46638903
NBVH
AANGESLOTEN BIJ
NBVH

Corona stelt ons voor extra uitdagingen. In de therapeutische setting kan ik cliënten behandelen via beeldbellen. Speciaal voor Corona herstel bied ik therapeutische hypnose aan om het zelfhelend vermogen te bevorderen.  Voor zorgverleners heeft de NBVH een hypnose tekst ontwikkeld die speciaal voor deze groep in te zetten is en die ik kan aanbieden en aanpassen aan de zorgverlener die deze wil ontvangen. 

Eefje van den Berg Shiatsu

Eefje van den Berg

E.A. van den Berg
Calkoenstraat 9
1121 XA Landsmeer
0618330821 / 06-18330821
Shiatsu Ver. Ned.
AANGESLOTEN BIJ
Shiatsu Ver. Ned.

Shiatsu helpt je op een natuurlijke en gezonde manier méér vitaliteit te ervaren en je gezondheid verbeteren. Ben je snel oververmoeid, overprikkeld, heb je slaapproblemen, concentratieproblemen, ervaar je stress, ben je somber of veel aan het piekeren? Shiatsu brengt je terug in contact met je lijf, helpt je te ontspannen en voed je energie zodat je weer kunt gaan bouwen aan je herstel.

Praktijk Namaste

Ilse Herrebrugh

I. Herrebrugh
Acacialaan 29
3941JP Doorn
0621206457 / 06-21206457
VBAG
AANGESLOTEN BIJ
VBAG

Craniosacraal therapie helpt erg goed bij het herstel van longcovid (zie ook de site voor het verhaal van Maaike). de paniek die achterblijft in het lchaam, de moeheid,etc kunnen we met deze therapie echt een end op weg helpen.

Braintherapie

Marlène Potjer - Scholten

M.H.J. Potjer - Scholten
Singel 1 /z
1402NN Bussum
06-46395060
VBAG
AANGESLOTEN BIJ
VBAG

Dmv SSP en neurotherapie kan er weer meer balans in het lichaam en brein verkregen worden. Daarnaast kunnen voedingssupplementen een goede aanvulling zijn voor herstel. Om meer inkijk in het eigen -fysiologische- functioneren te krijgen, kan een DNA analyse worden gemaakt.

InEssens

Peter Welters

P.F.J.M. Welters
Paulus de Boskabouterhof 1A
1336KH Almere
06-24859059
VBAG
AANGESLOTEN BIJ
VBAG

Veel mensen hebben, nadat ze hevig ziek zijn geweest van corona, langdurig aanwezige klachten als hevige vermoeidheid, pijn op de borst, snel kortademig, hartkloppingen, hoofdpijn, weinig spierkracht, last van darmen, slaapproblemen. Het is mijn ervaring dat middels visceraal therapie, al; dan niet in combinatie met craniosacraal therapie, al heel snel, binnen 3 a 4 behandelingen, vrijwel volledig herstel is. Het is dus niet noodzakelijk om maandenlang nog last te hebben van de corona klachten. Ook behandelen wij depressie-,stress-, burnoutklachten en andere…

kaakproblemen, kiespijn, ogen, oorsuizen, duizeligheden, hyperventilatie, herstel na corona ...
herstel na corona, vermoeidheid, innerlijke onrust, opgejaagdheid, neerslachtig ...


Contact


LogiTeam
Rietbaan 25
2908 LP Capelle aan de IJssel

W: logiteam.nl
E: info@therapeutenkompas.nl