OVER THERAPEUTEN KOMPAS!

voor therapeuten image

ONZE MISSIE

Therapeuten Kompas heeft als doel gesteld om de complementaire zorg in Nederland laagdrempelig toegankelijk te maken en zorgvraag en - aanbod zo effectief mogelijk bij elkaar te brengen. Dit doen wij door professionele, erkende therapeuten zo goed mogelijk op de kaart te zetten waarbij hun bijzondere expertise en ook digitale veiligheid centraal staan.

ONZE VISIE

Therapeuten Kompas wil een positieve, professionele bijdrage leveren aan de fysieke en mentale gezondheid in Nederland.

voor therapeuten image 1b

KERNWAARDEN THERAPEUTEN KOMPAS

Professionele expertise

Therapeuten Kompas is een platform waarop therapeuten in de complementaire zorg die zijn aangesloten bij een erkende beroepsvereniging zichzelf kunnen profileren en hun specifieke expertise en behandelmogelijkheden zichtbaar en vindbaar maken.

Veiligheid

Communicatie over gevoelige onderwerpen zoals lichamelijke en mentale gezondheid moet ten alle tijden vertrouwelijk zijn en blijven. In het digitale tijdperk lijkt dit belangrijker dan ooit. Op Therapeuten Kompas is veilige communicatie 100% gegarandeerd.

 

Toegankelijkheid

Therapeuten Kompas biedt op basis van geavanceerde technologie en een centraal register van professionele therapeuten een laagdrempelige manier om zorgvraag en - aanbod samen te brengen, ook bij acute problematiek.

Persoonlijk

Geen enkel persoon is hetzelfde. Bij fysieke of mentale problemen is het vinden van de juiste therapeut daarom per definitie maatwerk. Therapeuten Kompas maakt het mogelijk om een therapeut te vinden die het best past bij ieders persoonlijke situatie.

 

LOGITEAM

Het moederbedrijf van Therapeuten Kompas is Logiteam / Artex V.O.F., een software ontwikkelaar gevestigd in Capelle aan den IJssel.

Behalve Therapeuten Kompas biedt LogiTeam ook andere producten en diensten voor therapeuten in de complementaire zorg, waaronder LogiCare en het veilig hosten van websites en beeldbellen. LogiTeam heeft daarbij de volgende doelen gesteld:

  • Het zoveel mogelijk ontzorgen van haar klanten op logistiek en administratief gebied
  • Het borgen van de bedrijfscontinuïteit van haar klanten in een veranderende digitale omgeving
  • Veilig dataverkeer en informatiebeveiliging conform de AVG en NEN7510

Bij LogiTeam weet je zeker dat persoonsgegevens 100% veilig worden verwerkt en dat er wordt gewerkt volgens de modernste technieken en inzichten op het gebied van softwareontwikkeling en informatiebeveiliging.

voor therapeuten image 1c
 
Therapeuten Kompas logo
Therapeuten Kompas
Rietbaan 25
2908 LP Capelle aan den IJssel
Website Logiteam    Contact email     Facebook     Instagram
Privacy Policy
Disclaimer