JOUW PRAKTIJK OP THERAPEUTEN KOMPAS

Welkom bij Therapeuten Kompas, dé plek waar je jouw praktijk beter online zichtbaar kunt maken en je vindbaarheid kunt vergroten.
Wij geloven in de kracht van samenwerkingen om een groter bereik te realiseren en de beste match tussen client en therapeut te vinden.
Met meer dan 1,5 miljoen maandelijkse vertoningen van presentaties van therapeuten, bieden wij een platform om jouw praktijk succesvol online te presenteren.

Werk samen met Therapeuten Kompas

THERAPEUTEN KOMPAS

Maak je praktijk online beter zichtbaar

De kracht van onze intuïtieve zoekmachine

Onze geavanceerde zoekmachine maakt het voor cliënten gemakkelijk om therapeuten te vinden die passen bij hun specifieke behoeften en voorkeuren. Of het nu gaat om het vinden van een therapeut in de buurt of het selecteren van specifieke behandel- en therapievormen, onze zoekmachine biedt de nodige tools en filters om een succesvolle match te realiseren.

Maandelijks meer dan 2 miljoen vertoningen

Dit platform is ontworpen om je online zichtbaarheid en vindbaarheid te vergroten. Jouw praktijk wordt opgenomen in ons uitgebreide netwerk van gekwalificeerde therapeuten. Hierdoor vergroot je niet alleen je online aanwezigheid in zoekmachines zoals Google of Bing, maar bereik je ook cliënten die actief op zoek zijn naar de juiste therapeut. Door de juiste trefwoorden in te voeren en een volledige webpresentatie te maken zul je sneller getoond worden wanneer iemand zoekt naar iets waar jij goed in bent.

Beste match tussen cliënt en therapeut

Bij Therapeuten Kompas streven we naar de beste match tussen cliënt en therapeut. We begrijpen dat elke cliënt unieke behoeften heeft en dat het vinden van de juiste therapeut cruciaal is voor een succesvolle behandeling. Onze geavanceerde zoekfunctie maakt gebruik van relevante filters en criteria, zoals therapievormen, locatie en specialisaties, om de ideale match te vinden. Dit zorgt voor een betere cliënt-therapeut match en bevordert positieve behandelresultaten.

 

CREËER EEN ONDERSCHEIDEND PROFIEL

  • Je persoonlijk profiel zal er geweldig uitzien op elk apparaat.
  • Laat zien waar je goed in bent!
  • Met je persoonlijk profiel kun je laten zien waar je goed in bent en waarin je je specialiseert.
  • Beschrijf je behandelmethoden, therapievormen en eventuele andere specialisaties die je aanbiedt.
  • Laat potentiële cliënten zien welke problemen je kunt helpen oplossen en welke resultaten ze kunnen verwachten.
  • Door je unieke kwaliteiten en ervaring te benadrukken, trek je de juiste doelgroep aan en vergroot je je kansen op het aantrekken van cliënten die specifiek naar jouw expertise op zoek zijn.


Samenwerken met Therapeuten Kompas

Hoe meld ik me aan?

Aanmelden

Aanmelden is snel en eenvoudig. In slechts een aantal stappen ben je in staat om zelf een online presentatie aan te maken op Therapeuten Kompas.

Log hiervoor in op de website van de RBCZ en klik op vermelding op Therapeuten Kompas.

Creëer een profiel

Vul je professionele profiel aan en voer trefwoorden in waarop je extra goed gevonden wil worden.

Daarnaast word je in principe ook gevonden op alle woorden die voorkomen in je online presentatie.

Word online gevonden

Door geavanceerde technologie zul je binnen Therapeuten Kompas goed vindbaar zijn en ook door zoekmachines zoals Google.

Cliënten zullen zo sneller de therapeut vinden die het beste past bij hun situatie. En met 1 muisklik komen ze vervolgens terecht op je website.

Verhalen van gekwalificeerde therapeuten


"Als therapeut ben ik zeer tevreden over het gebruik van het Therapeuten Kompas platform. Het heeft mijn praktijk een enorme boost gegeven, zowel in termen van verhoogde cliëntenaanvragen als verbeterde zichtbaarheid online."

"Een van de meest waardevolle aspecten van het platform is dat cliënten direct afspraken kunnen maken met behulp van het agendabeheer van mijn praktijk. Dit heeft de communicatie en planning aanzienlijk vereenvoudigd. Ik hoef me geen zorgen te maken over het beantwoorden van e-mails of telefoontjes om afspraken in te plannen, omdat alles nu automatisch en moeiteloos verloopt."

"Al met al kan ik zeggen dat het gebruik van het Therapeuten Kompas platform mijn praktijk naar een hoger niveau heeft getild. Het heeft me geholpen om meer cliënten aan te trekken, mijn zichtbaarheid te vergroten en mijn administratieve taken te stroomlijnen. Ik raad dit platform ten zeerste aan aan andere therapeuten die op zoek zijn naar een effectieve manier om hun praktijk online te presenteren en te laten groeien."

IK WIL MEER INFORMATIE

Je kunt eenvoudig contact met ons opnemen door het contactformulier in te vullen. Laat je naam, e-mailadres en bericht achter, zodat we zo snel mogelijk kunnen reageren. We streven ernaar om binnen een korte tijd (24 uur) op je bericht te reageren en je van de juiste informatie te voorzien.

Je naam
E-mailadres
Onderwerp
Bericht

Therapeuten Kompas logo
Therapeuten Kompas
Rietbaan 25
2908 LP Capelle aan den IJssel
Website Logiteam    Contact email     Facebook     Instagram
Privacy Policy
Disclaimer