aanmelden-icon

Aanmelden


Aanmelden is snel en eenvoudig. In slechts een aantal stappen ben je in staat om zelf een online presentatie aan te maken op Therapeuten Kompas.

Log hiervoor in op de website van de RBCZ en klik op vermelding op Therapeuten Kompas.


aanmelden-icon

Creëer


Vul je professionele profiel aan en voer trefwoorden in waarop je extra goed gevonden wil worden.

Daarnaast word je in principe ook gevonden op alle woorden die voorkomen in je online presentatie.


aanmelden-icon

Wordt gevonden


Door geavanceerde technologie zul je binnen Therapeuten Kompas goed vindbaar zijn, en ook door zoekmachines zoals Google.

Cliënten zullen zo sneller de therapeut vinden die het beste past bij hun situatie. En met 1 muisklik komen ze vervolgens terecht op je website.

 

Wanneer je je bij Therapeuten Kompas registreert hoef je je geen zorgen te maken over het vindbaar maken van je eigen website. Je profiel en je website worden goed zichtbaar voor zoekmachines zoals Google, Bing en Yahoo.

Wij bevestigen in je persoonlijke profiel namelijk je lidmaatschap bij de erkende beroepsvereniging(en) en weren daarnaast ongekwalificeerde collega’s die zich ook zouden willen registreren op Therapeuten Kompas.Creëer een onderscheidend profiel

letta-banner

Verhoogde vindbaarheid / zichtbaarheid

Als therapeut wil je natuurlijk goed zichtbaar zijn voor mensen die op zoek zijn naar een behandeling of ondersteuning bij specifieke problemen.

Wanneer je je bij Therapeuten Kompas registreert hoef je je geen zorgen te maken over het vindbaar maken van je eigen website. Je profiel en verwijzing naar je website wordt goed zichtbaar voor zoekmachines zoals Google, Bing en Yahoo.

Gekwalificeerde therapeuten

Door je te registreren bij Therapeuten Kompas word je meteen onderdeel van een platform dat vertrouwen uitstraalt voor de doelgroep die op zoek is naar de juiste therapeut voor een specifiek probleem.

Wij bevestigen in je persoonlijke profiel namelijk je lidmaatschap bij de erkende beroepsvereniging(en) en weren daarnaast ongekwalificeerde collega’s die zich ook zouden willen registreren op Therapeuten kompas.


Contact


LogiTeam
Rietbaan 25
2908 LP Capelle aan de IJssel

W: logiteam.nl
E: info@therapeutenkompas.nl

Privacy Policy