VBAG - Vereniging ter bevordering van alternatieve geneeswijze

icon-officeBerg 65C
locatie-icon5671 CB Nuenen
icon-phone040-283 89 88
icon-calendar

Voor informatie kunt u terecht bij onze ledenadministratie/secretariaat: Corine Rademakers, Frances de Wit en Yvonne Keesmaat. Op werkdagen zijn wij telefonisch bereikbaar van 9 tot 12 uur.

icon-profile

Om lid te worden, zie link: 
https://vbag.nl/lid-worden.html

Als je op zoek bent naar een therapeut die zijn/haar vak verstaat en die betrouwbaar is, dan kom je vanzelf bij de VBAG terecht. Want dat is een beroepsvereniging voor zelfstandige, professionele beroepsbeoefenaars van natuurlijke geneeswijzen. Niet alleen bewaken we de kwaliteit van de therapeuten, maar we staan ook voor een professionele complementaire gezondheidszorg met een positieve uitstraling. De therapeuten zijn goed opgeleid en voldoen aan strenge kwaliteitseisen zoals bijvoorbeeld jaarlijks verplichte scholing.

De VBAG-therapeut biedt veilige, deskundige en effectieve zorg, waarbij jij als uniek individu centraal staat. Jouw belang en een holistische visie staan altijd voorop.

De professional werkt zelfstandig of samen met andere zorgverleners, instellingen of gemeenten. Gezondheid is onze zorg, waarbij jij duidelijk de regie voert over je eigen gezondheid.

Bron: https://vbag.nl/

Therapeuten Kompas logo
Therapeuten Kompas
Rietbaan 25
2908 LP Capelle aan den IJssel