Zelfvertrouwen

Iedereen denkt weleens negatief over zichzelf, waardoor het zelfbeeld verlaagt. Hierdoor kun je je even niet lekker in je vel voelen en dat is natuurlijk niet erg!

Toch kan het voorkomen dat langdurige lage zelfwaardering leidt tot bijvoorbeeld depressie of eetstoornissen. Daarom is het van belang om wat zekerder te worden. Om je hierbij te helpen, hebben wij een paar tips opgesteld om je zelfverzekerder te laten voelen!

5 tips om je zelfverzekerder te voelen:
> Ken je positieve eigenschappen
> Accepteer complimenten
> Denk in mogelijkheden
> Vergelijk jezelf minder met anderen
> Maak tijd en ontspan

Kamp je erg met een laag zelfbeeld en zorgt dit voor erge problemen? Neem dan contact op met een van onze gespecialiseerde therapeuten op het gebied van zelfvertrouwen, want je staat er NOOIT alleen voor!

Klik op de link hieronder om het aanbod van therapeuten te bekijken die zelfvertrouwen helpt te behandelen https://therapeutenkompas.nl/zoek-zelfvertrouwen.html.

THERAPEUTEN Algemeen

Therapeuten Kompas logo
Therapeuten Kompas
Rietbaan 25
2908 LP Capelle aan den IJssel
      
Zoekopdrachten in Therapeuten Kompas worden opgeslagen voor statistische doeleinden en om het zoek-algoritme van Therapeuten Kompas te verbeteren. Deze gegevens worden niet gedeeld met derden. De Privacy Policy voor de therapeuten die op Therapeuten Kompas vermeld staan, is te raadplegen op de pagina voor therapeuten.
Therapeuten Kompas kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de activiteiten van de therapeuten in haar bestand en de juistheid van de informatie die de therapeuten in hun webpresentatie op Therapeuten Kompas vermelden. Mocht u ontevreden zijn over de verleende diensten van de therapeut kunt u dit het beste melden bij de therapeut zelf of zijn/haar beroepsvereniging. Mocht u ontevreden zijn over de dienstverlening van Therapeuten Kompas verzoeken we u een berichtje te sturen naar info@therapeutenkompas.nl.