Wereld Dyslexie dag

Vandaag is het “Wereld Dyslexie dag”. Tijdens deze dag staat het “anders denken” centraal. Mensen die zelf geen dyslexie ervaren, kunnen vaak oordelen hierover hebben. Echter beschikken dyslectische mensen over een mooie gaven zoals creatief en out of the box denken. Deze mensen zijn buitengewoon net als vele artiesten, musici, schrijvers, wetenschappers, leiders en uitvinders.

Mocht je niet weten hoe je hiermee om kunt gaan, neem dan gerust contact op met onze therapeuten om je meer in te lichten over je dyslectici.

THERAPEUTEN Dyslexie

Therapeuten Kompas logo
Therapeuten Kompas
Rietbaan 25
2908 LP Capelle aan den IJssel
      
Zoekopdrachten in Therapeuten Kompas worden opgeslagen voor statistische doeleinden en om het zoek-algoritme van Therapeuten Kompas te verbeteren. Deze gegevens worden niet gedeeld met derden. De Privacy Policy voor de therapeuten die op Therapeuten Kompas vermeld staan, is te raadplegen op de pagina voor therapeuten.
Therapeuten Kompas kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de activiteiten van de therapeuten in haar bestand en de juistheid van de informatie die de therapeuten in hun webpresentatie op Therapeuten Kompas vermelden. Mocht u ontevreden zijn over de verleende diensten van de therapeut kunt u dit het beste melden bij de therapeut zelf of zijn/haar beroepsvereniging. Mocht u ontevreden zijn over de dienstverlening van Therapeuten Kompas verzoeken we u een berichtje te sturen naar info@therapeutenkompas.nl.