Wekelijkse checklist

Je mentale gezondheid op peil houden is erg belangrijk om normaal te kunnen functioneren. Niet iedereen zorgt even goed voor zichzelf. De een is heel druk bezig met werken en de andere met zorgen voor het gezin. Het is van belang om goed voor jezelf te zorgen.

Om je hierbij te helpen, hebben wij een wekelijkse checklist gemaakt. Door de checklist wekelijks te gebruiken reflecteer je op jezelf. Je komt erachter wat je wel of niet doet. Hierdoor kan je de week daarop daar de focus op leggen en zorg je voor het creëren van gezonde gewoontes. Door gezonde gewoontes te creëren bevorder je je mentale gezondheid.

Wekelijkse checklist voor Mentale Gezondheid

1. Genoeg water drinken
2. 30 minuten bewegen
3. Drie keer per dag gezonden maaltijden eten
4. Gesproken met vrienden/familie
5. Tijd genomen om te ontspannen

THERAPEUTEN Psycosociale sector

Therapeuten Kompas logo
Therapeuten Kompas
Rietbaan 25
2908 LP Capelle aan den IJssel
      
Zoekopdrachten in Therapeuten Kompas worden opgeslagen voor statistische doeleinden en om het zoek-algoritme van Therapeuten Kompas te verbeteren. Deze gegevens worden niet gedeeld met derden. De Privacy Policy voor de therapeuten die op Therapeuten Kompas vermeld staan, is te raadplegen op de pagina voor therapeuten.
Therapeuten Kompas kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de activiteiten van de therapeuten in haar bestand en de juistheid van de informatie die de therapeuten in hun webpresentatie op Therapeuten Kompas vermelden. Mocht u ontevreden zijn over de verleende diensten van de therapeut kunt u dit het beste melden bij de therapeut zelf of zijn/haar beroepsvereniging. Mocht u ontevreden zijn over de dienstverlening van Therapeuten Kompas verzoeken we u een berichtje te sturen naar info@therapeutenkompas.nl.