Wat is PTSS? En hoe herken ik het?

PTSS noem je ook wel een posttraumatische-stressstoornis. Deze mentale aandoening ontstaat bij schokkende gebeurtenissen, bijvoorbeeld bij seksueel geweld, oorlogsgeweld, een overval of een auto-ongeluk. Zulke gebeurtenissen zorgen voor trauma's waarbij mensen moeilijk van kunnen herstellen. Het beïnvloed het dagelijks leven.

Hoe herken ik PTSS?

√ Continu een gespannen gevoel

√ Gedachtes of situaties van het trauma vermijden

√ Moeite met in slaap vallen

√ Negatieve en sombere gevoelens/gedachtes

√ Het herbeleven van de traumatische gebeurtenis

Denk je last te hebben van PTSS? Twijfel niet en neem contact op met een van onze therapeuten: https://therapeutenkompas.nl/zoek-ptss.html

THERAPEUTEN Psycosociale sector

Therapeuten Kompas logo
Therapeuten Kompas
Rietbaan 25
2908 LP Capelle aan den IJssel
Website Logiteam    Contact email     Facebook     Instagram
Zoekopdrachten in Therapeuten Kompas worden opgeslagen voor statistische doeleinden en om het zoek-algoritme van Therapeuten Kompas te verbeteren. Deze gegevens worden niet gedeeld met derden. De Privacy Policy voor de therapeuten die op Therapeuten Kompas vermeld staan, is te raadplegen op de pagina voor therapeuten.
Therapeuten Kompas kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de activiteiten van de therapeuten in haar bestand en de juistheid van de informatie die de therapeuten in hun webpresentatie op Therapeuten Kompas vermelden. Mocht u ontevreden zijn over de verleende diensten van de therapeut kunt u dit het beste melden bij de therapeut zelf of zijn/haar beroepsvereniging. Mocht u ontevreden zijn over de dienstverlening van Therapeuten Kompas verzoeken we u een berichtje te sturen naar info@therapeutenkompas.nl.