Wat is psychotherapie?

Psychotherapie is een behandelmethode voor psychische stoornissen en problemen. Deze behandelmethode werkt door middel van het voeren van gesprekken. De gesprekken tussen de cliënt en de therapeut staan centraal.

De cliënt kan een individu, een echtpaar, een gezin of een groep zijn. De gesprekken hebben als doel om de cliënt weer zijn leven op een prettige manier te laten ervaren, en de problemen te verminderen.

THERAPEUTEN Psycosociale sector

Therapeuten Kompas logo
Therapeuten Kompas
Rietbaan 25
2908 LP Capelle aan den IJssel
Website Logiteam    Contact email     Facebook     Instagram
Zoekopdrachten in Therapeuten Kompas worden opgeslagen voor statistische doeleinden en om het zoek-algoritme van Therapeuten Kompas te verbeteren. Deze gegevens worden niet gedeeld met derden. De Privacy Policy voor de therapeuten die op Therapeuten Kompas vermeld staan, is te raadplegen op de pagina voor therapeuten.
Therapeuten Kompas kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de activiteiten van de therapeuten in haar bestand en de juistheid van de informatie die de therapeuten in hun webpresentatie op Therapeuten Kompas vermelden. Mocht u ontevreden zijn over de verleende diensten van de therapeut kunt u dit het beste melden bij de therapeut zelf of zijn/haar beroepsvereniging. Mocht u ontevreden zijn over de dienstverlening van Therapeuten Kompas verzoeken we u een berichtje te sturen naar info@therapeutenkompas.nl.