Wat is een bipolaire stoornis?

Een bipolaire stoornis wordt gekenmerkt door stemmingswisselingen. Stemmingen veranderen niet van de ene op de andere dag, maar ze kunnen lang duren - tot maanden.

Bij een bipolaire stoornis heb je last van manische (opgewekt/actief) en depressieve (somber/passief) periodes. Er ook kunnen "normale" periodes tussen zitten.

Sommige mensen met een bipolaire stoornis wisselen echter voortdurend van de ene emotie naar de andere. Hierdoor kan het moeilijk zijn om een ​​'normaal' leven te leiden.

Gelukkig zijn er wel behandelingen die mensen helpen om met hun bipolaire stoornis om te gaan!

THERAPEUTEN Psycosociale sector

Therapeuten Kompas logo
Therapeuten Kompas
Rietbaan 25
2908 LP Capelle aan den IJssel
Website Logiteam    Contact email     Facebook     Instagram
Zoekopdrachten in Therapeuten Kompas worden opgeslagen voor statistische doeleinden en om het zoek-algoritme van Therapeuten Kompas te verbeteren. Deze gegevens worden niet gedeeld met derden. De Privacy Policy voor de therapeuten die op Therapeuten Kompas vermeld staan, is te raadplegen op de pagina voor therapeuten.
Therapeuten Kompas kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de activiteiten van de therapeuten in haar bestand en de juistheid van de informatie die de therapeuten in hun webpresentatie op Therapeuten Kompas vermelden. Mocht u ontevreden zijn over de verleende diensten van de therapeut kunt u dit het beste melden bij de therapeut zelf of zijn/haar beroepsvereniging. Mocht u ontevreden zijn over de dienstverlening van Therapeuten Kompas verzoeken we u een berichtje te sturen naar info@therapeutenkompas.nl.