Wat is acupunctuur?

Acupunctuur betekent letterlijk: geprikt worden door naalden. Het is een veel toegepaste (Chinese) geneeswijze waarbij naalden op bepaalde punten in het onderhuids bindweefsel gestoken worden. Deze acupunctuurpunten liggen op een energienetwerk. In ons lichaam bevinden zich onzichtbare banen waarlangs twee energieën lopen: Ying en Yang. Met behulp van acupunctuur wordt er geprobeerd om bepaalde deze energieën weer in balans te brengen of juist af te remmen.

THERAPEUTEN Acupunctuur

Therapeuten Kompas logo
Therapeuten Kompas
Rietbaan 25
2908 LP Capelle aan den IJssel
Website Logiteam    Contact email     Facebook     Instagram
Zoekopdrachten in Therapeuten Kompas worden opgeslagen voor statistische doeleinden en om het zoek-algoritme van Therapeuten Kompas te verbeteren. Deze gegevens worden niet gedeeld met derden. De Privacy Policy voor de therapeuten die op Therapeuten Kompas vermeld staan, is te raadplegen op de pagina voor therapeuten.
Therapeuten Kompas kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de activiteiten van de therapeuten in haar bestand en de juistheid van de informatie die de therapeuten in hun webpresentatie op Therapeuten Kompas vermelden. Mocht u ontevreden zijn over de verleende diensten van de therapeut kunt u dit het beste melden bij de therapeut zelf of zijn/haar beroepsvereniging. Mocht u ontevreden zijn over de dienstverlening van Therapeuten Kompas verzoeken we u een berichtje te sturen naar info@therapeutenkompas.nl.