Traumatische ervaring

Ingrijpende gebeurtenissen kunnen zorgen voor veel impact en zijn soms moeilijk te verwerken. De effecten van een heftige gebeurtenis kunnen lang doorwerken in je leven.

Een traumatische ervaring kan je leven dus behoorlijk veranderen. Het is belangrijk om trauma te verwerken en de intensiteit van de herinneringen aan het traumageval te verminderen. Onze gecertificeerde therapeuten kunnen jou helpen en je begeleiden bij dit proces. Door het diverse aanbod heb je keuze uit verschillende therapeuten die verschillende soorten behandelingen en therapieën gebruiken om trauma te verwerken.

Jij kiest de behandeling en therapeut die het beste bij jou past, ergens bij jou in de buurt, of misschien wat verder weg, aangezien de meeste therapeuten tegenwoordig ook behandeling en ondersteuning bieden via beeldbellen!

Klik op de link hieronder om het aanbod van therapeuten te bekijken die trauma helpen te behandelen https://therapeutenkompas.nl/zoek-trauma.html.

THERAPEUTEN Psycosociale sector

Therapeuten Kompas logo
Therapeuten Kompas
Rietbaan 25
2908 LP Capelle aan den IJssel
      
Zoekopdrachten in Therapeuten Kompas worden opgeslagen voor statistische doeleinden en om het zoek-algoritme van Therapeuten Kompas te verbeteren. Deze gegevens worden niet gedeeld met derden. De Privacy Policy voor de therapeuten die op Therapeuten Kompas vermeld staan, is te raadplegen op de pagina voor therapeuten.
Therapeuten Kompas kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de activiteiten van de therapeuten in haar bestand en de juistheid van de informatie die de therapeuten in hun webpresentatie op Therapeuten Kompas vermelden. Mocht u ontevreden zijn over de verleende diensten van de therapeut kunt u dit het beste melden bij de therapeut zelf of zijn/haar beroepsvereniging. Mocht u ontevreden zijn over de dienstverlening van Therapeuten Kompas verzoeken we u een berichtje te sturen naar info@therapeutenkompas.nl.