Top 3 cadeaus voor kerst

Die betrekking hebben bij het boosten van de mentale gezondheid

Kerst komt steeds dichterbij! Hierbij hoort natuurlijk het geven van cadeautjes aan je dierbaren. We denken graag met je mee wat je als cadeau kunt geven

Daarom hebben wij een top 3 lijst gemaakt wat je cadeau kunt geven aan je dierbaren. Deze cadeaus hebben betrekking tot het boosten van de mentale gezondheid!

Nummer 1 "Een massage"
Merk je dat je dierbare veel stress en drukte ervaart de laatste tijd? Geef je dierbare een massage cadeau! Een massage helpt het lichaam te ontspannen en zorgt voor een relaxgevoel. Het is even een momentje om te ontspannen en niet te denken aan andere dingen.

Nummer 2 "Een journal"
Een journal helpt bij het verhelpen van je gevoelens en klachten. Door dagelijks een journal bij te houden kan je problemen vaak een plekje geven en zorgt het ervoor dat het niet in je hoofd blijft zitten. Het is een leuk cadeau om te geven, omdat je dierbare het naar zijn/haar eigen wensen kan personaliseren.

Nummer 3 "Een boek"
Een boek die informatie vrijgeeft om de mentale gezondheid te verbeteren is altijd goed! Als lezer krijg je meer inzicht op je eigen gedrag. Ook leer je te reflecteren op jezelf.
Boeken die gaan over self-love, omgaan met stress of een generiek psychologie boek zijn ideaal om als cadeau te geven.

THERAPEUTEN Algemeen

Therapeuten Kompas logo
Therapeuten Kompas
Rietbaan 25
2908 LP Capelle aan den IJssel
      
Zoekopdrachten in Therapeuten Kompas worden opgeslagen voor statistische doeleinden en om het zoek-algoritme van Therapeuten Kompas te verbeteren. Deze gegevens worden niet gedeeld met derden. De Privacy Policy voor de therapeuten die op Therapeuten Kompas vermeld staan, is te raadplegen op de pagina voor therapeuten.
Therapeuten Kompas kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de activiteiten van de therapeuten in haar bestand en de juistheid van de informatie die de therapeuten in hun webpresentatie op Therapeuten Kompas vermelden. Mocht u ontevreden zijn over de verleende diensten van de therapeut kunt u dit het beste melden bij de therapeut zelf of zijn/haar beroepsvereniging. Mocht u ontevreden zijn over de dienstverlening van Therapeuten Kompas verzoeken we u een berichtje te sturen naar info@therapeutenkompas.nl.