Thuiswerken

Thuiswerken doen we in Nederland al een tijdje vanwege de corona maatregelen.

Wordt het thuiswerken nu het nieuwe normaal? Veel mensen staan hier niet op te wachten, want het werk- en privéleven combineren gaat niet altijd even goed. Zo hebben veel thuiswerkende mensen last van concentratieproblemen

Dit zijn 3 tips voor een betere concentratie tijdens het thuiswerken:

  • Zorg voor een standaard routine
  • Werk met een to do list
  • Heb een vaste werkplek met zo min mogelijk afleidingen

Wat zijn jouw concentratietips tijdens het (thuis)werken?

THERAPEUTEN Corona

Therapeuten Kompas logo
Therapeuten Kompas
Rietbaan 25
2908 LP Capelle aan den IJssel
      
Zoekopdrachten in Therapeuten Kompas worden opgeslagen voor statistische doeleinden en om het zoek-algoritme van Therapeuten Kompas te verbeteren. Deze gegevens worden niet gedeeld met derden. De Privacy Policy voor de therapeuten die op Therapeuten Kompas vermeld staan, is te raadplegen op de pagina voor therapeuten.
Therapeuten Kompas kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de activiteiten van de therapeuten in haar bestand en de juistheid van de informatie die de therapeuten in hun webpresentatie op Therapeuten Kompas vermelden. Mocht u ontevreden zijn over de verleende diensten van de therapeut kunt u dit het beste melden bij de therapeut zelf of zijn/haar beroepsvereniging. Mocht u ontevreden zijn over de dienstverlening van Therapeuten Kompas verzoeken we u een berichtje te sturen naar info@therapeutenkompas.nl.