Therapeuten Kompas missie

Therapeuten Kompas heeft als missie om vraag en aanbod in de complementaire zorg zo efficiënt mogelijk bij elkaar te brengen en is vanaf heden ook op Facebook actief om dit doel via social media te bereiken!

De redactie van Therapeuten Kompas heeft tijdens de lockdown niet stil gezeten! We hebben de website uitgebreid met een speciale zoekfunctionaliteit, speciaal gericht op corona en lockdown gerelateerde klachten.

We hopen hiermee mensen die gebukt gaan onder deze klachten of problemen sneller in contact te brengen met een therapeut die het beste bij hen past!

Heb je blijvende klachten na een doorgemaakte corona infectie of breekt de langdurige lockdown je op? Of andere fysieke of mentale klachten? Klik op de link hieronder om te zien of er een therapeut bij jou in de buurt is die je hierbij kan helpen. https://therapeutenkompas.nl/index.html

THERAPEUTEN Algemeen

Therapeuten Kompas logo
Therapeuten Kompas
Rietbaan 25
2908 LP Capelle aan den IJssel
      
Zoekopdrachten in Therapeuten Kompas worden opgeslagen voor statistische doeleinden en om het zoek-algoritme van Therapeuten Kompas te verbeteren. Deze gegevens worden niet gedeeld met derden. De Privacy Policy voor de therapeuten die op Therapeuten Kompas vermeld staan, is te raadplegen op de pagina voor therapeuten.
Therapeuten Kompas kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de activiteiten van de therapeuten in haar bestand en de juistheid van de informatie die de therapeuten in hun webpresentatie op Therapeuten Kompas vermelden. Mocht u ontevreden zijn over de verleende diensten van de therapeut kunt u dit het beste melden bij de therapeut zelf of zijn/haar beroepsvereniging. Mocht u ontevreden zijn over de dienstverlening van Therapeuten Kompas verzoeken we u een berichtje te sturen naar info@therapeutenkompas.nl.