3 tips om stress te voorkomen

Je kent het gevoel wel wanneer je spanning en druk voelt wanneer een deadline nadert of wanneer je continu bezig bent met werk. Ondanks dat stress erg vervelend kan zijn is het nodig om goed te blijven functioneren. De een is gevoeliger voor stress dan de ander. De volgende 3 tips zijn echter voor iedereen van toepassing ...

Ontspanning: 24/7 geconcentreerd werken kan niemand. Dus gun jezelf even een ontspannings-momentje! Door een tijd voor jezelf te nemen merk je dat je beter in je vel gaat zitten en beter kan concentreren. Dus neem even een time-off!

Een vaste routine: het hebben van een vaste routine zorgt ervoor dat je agenda niet overstroomt met afspraken. Creëer een vaste routine met daarin momenten voor je werk, familie, beweging en ontspanning! Probeer de prioriteiten eerst af te ronden, zodat je aan het einde van de dag aandacht aan jezelf kan besteden.

Blijf bewegen: bewegen helpt bij het verminderen van stress en zorgt ervoor om je hoofd te legen. Train op jouw niveau en bekijk welke sporten/oefeningen jij het leukste vind. Veel bewegen helpt bij het verminderen van mentale en fysieke klachten!

THERAPEUTEN Algemeen

Therapeuten Kompas logo
Therapeuten Kompas
Rietbaan 25
2908 LP Capelle aan den IJssel
      
Zoekopdrachten in Therapeuten Kompas worden opgeslagen voor statistische doeleinden en om het zoek-algoritme van Therapeuten Kompas te verbeteren. Deze gegevens worden niet gedeeld met derden. De Privacy Policy voor de therapeuten die op Therapeuten Kompas vermeld staan, is te raadplegen op de pagina voor therapeuten.
Therapeuten Kompas kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de activiteiten van de therapeuten in haar bestand en de juistheid van de informatie die de therapeuten in hun webpresentatie op Therapeuten Kompas vermelden. Mocht u ontevreden zijn over de verleende diensten van de therapeut kunt u dit het beste melden bij de therapeut zelf of zijn/haar beroepsvereniging. Mocht u ontevreden zijn over de dienstverlening van Therapeuten Kompas verzoeken we u een berichtje te sturen naar info@therapeutenkompas.nl.