Sportscholen weer open!

Op 19 mei 2021 zijn de sportscholen eindelijk weer opengegaan! Dat betekent dat we er weer tegenaan kunnen om onze mentale en fysieke gezondheid weer op orde te stellen. Dus hierbij enkele feiten die je misschien nog niet wist bij het sporten:

  • 30 minuten bewegen per dag verkleint de kans op chronische klachten
  • Regelmatig bewegen en sporten zorgt voor een vitaal gevoel
  • Van regelmatig sporten worden we fysiek en mentaal sterker

THERAPEUTEN Algemeen

Therapeuten Kompas logo
Therapeuten Kompas
Rietbaan 25
2908 LP Capelle aan den IJssel
Website Logiteam    Contact email     Facebook     Instagram
Zoekopdrachten in Therapeuten Kompas worden opgeslagen voor statistische doeleinden en om het zoek-algoritme van Therapeuten Kompas te verbeteren. Deze gegevens worden niet gedeeld met derden. De Privacy Policy voor de therapeuten die op Therapeuten Kompas vermeld staan, is te raadplegen op de pagina voor therapeuten.
Therapeuten Kompas kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de activiteiten van de therapeuten in haar bestand en de juistheid van de informatie die de therapeuten in hun webpresentatie op Therapeuten Kompas vermelden. Mocht u ontevreden zijn over de verleende diensten van de therapeut kunt u dit het beste melden bij de therapeut zelf of zijn/haar beroepsvereniging. Mocht u ontevreden zijn over de dienstverlening van Therapeuten Kompas verzoeken we u een berichtje te sturen naar info@therapeutenkompas.nl.