Sombere gedachtes

Door de huidige corona crisis zijn vele mensen getroffen, vooral de jongere doelgroep. Zij worstelen momenteel met diverse sombere gedachtes zoals:
> Amper vooruitzicht hebben op leuke activiteiten
> Weinig fysiek contact en plezier met vrienden
> Angst over de impact van de pandemie op de toekomst

Deze gedachtes van de jongeren zorgen voor ernstige gevolgen van de mentale gezondheid, denk maar aan gedragsproblematiek, eetstoornissen, angsten en depressie. Het is van uiterst belang dat deze jongere groep de kans krijgt op de juiste hulp!

Ben jij of ken jij iemand die ook met zulke problemen worstelt? Wacht niet te lang en trek op tijd aan de bel. Onze therapeuten staan klaar om je bij deze problematieken te helpen en ondersteunen!

Klik op de link hieronder om het aanbod van de therapeuten te zien https://therapeutenkompas.nl/index.html.

THERAPEUTEN Psycosociale sector

Therapeuten Kompas logo
Therapeuten Kompas
Rietbaan 25
2908 LP Capelle aan den IJssel
Website Logiteam    Contact email     Facebook     Instagram
Zoekopdrachten in Therapeuten Kompas worden opgeslagen voor statistische doeleinden en om het zoek-algoritme van Therapeuten Kompas te verbeteren. Deze gegevens worden niet gedeeld met derden. De Privacy Policy voor de therapeuten die op Therapeuten Kompas vermeld staan, is te raadplegen op de pagina voor therapeuten.
Therapeuten Kompas kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de activiteiten van de therapeuten in haar bestand en de juistheid van de informatie die de therapeuten in hun webpresentatie op Therapeuten Kompas vermelden. Mocht u ontevreden zijn over de verleende diensten van de therapeut kunt u dit het beste melden bij de therapeut zelf of zijn/haar beroepsvereniging. Mocht u ontevreden zijn over de dienstverlening van Therapeuten Kompas verzoeken we u een berichtje te sturen naar info@therapeutenkompas.nl.