Samen staan we sterker!

Wegens de pandemie en de maatregelen zijn veel mensen aan het worstelen met hun mentale gezondheid ????

Maar heel weinig mensen zoeken daadwerkelijk hulp hiervoor! Het is van belang om het taboe te doorbreken, zodat er gepraat kan worden over mentale gezondheid! Door samen te kijken naar het probleem, kunnen we tot een oplossing komen, want samen staan we sterker! ????

Klik op de link hieronder om het aanbod van de therapeuten te zien in jouw buurt! ???? https://therapeutenkompas.nl/index.html.

THERAPEUTEN Corona

Therapeuten Kompas logo
Therapeuten Kompas
Rietbaan 25
2908 LP Capelle aan den IJssel
Website Logiteam    Contact email     Facebook     Instagram
Zoekopdrachten in Therapeuten Kompas worden opgeslagen voor statistische doeleinden en om het zoek-algoritme van Therapeuten Kompas te verbeteren. Deze gegevens worden niet gedeeld met derden. De Privacy Policy voor de therapeuten die op Therapeuten Kompas vermeld staan, is te raadplegen op de pagina voor therapeuten.
Therapeuten Kompas kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de activiteiten van de therapeuten in haar bestand en de juistheid van de informatie die de therapeuten in hun webpresentatie op Therapeuten Kompas vermelden. Mocht u ontevreden zijn over de verleende diensten van de therapeut kunt u dit het beste melden bij de therapeut zelf of zijn/haar beroepsvereniging. Mocht u ontevreden zijn over de dienstverlening van Therapeuten Kompas verzoeken we u een berichtje te sturen naar info@therapeutenkompas.nl.