Reminder

Het is belangrijk om jezelf voorop te stellen. De meeste mensen vergeten zichzelf tijdens gestreste en drukke periodes. Ook al is het vaak niet mogelijk door werk of familiesituaties, probeer tóch elke dag een momentje voor jezelf te nemen om tot rust te komen.

Sommige mensen tolereren het niet om een rustmoment te pakken, omdat ze zich schuldig voelen tegenover anderen. Maar onthoud dat het okay is om zo af en toe je rust te pakken. Wees niet te hard voor jezelf en durf jezelf voorop te stellen!

THERAPEUTEN Algemeen

Therapeuten Kompas logo
Therapeuten Kompas
Rietbaan 25
2908 LP Capelle aan den IJssel
      
Zoekopdrachten in Therapeuten Kompas worden opgeslagen voor statistische doeleinden en om het zoek-algoritme van Therapeuten Kompas te verbeteren. Deze gegevens worden niet gedeeld met derden. De Privacy Policy voor de therapeuten die op Therapeuten Kompas vermeld staan, is te raadplegen op de pagina voor therapeuten.
Therapeuten Kompas kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de activiteiten van de therapeuten in haar bestand en de juistheid van de informatie die de therapeuten in hun webpresentatie op Therapeuten Kompas vermelden. Mocht u ontevreden zijn over de verleende diensten van de therapeut kunt u dit het beste melden bij de therapeut zelf of zijn/haar beroepsvereniging. Mocht u ontevreden zijn over de dienstverlening van Therapeuten Kompas verzoeken we u een berichtje te sturen naar info@therapeutenkompas.nl.