Praktijk InZicht

Wat leuk om berichten te zien van onze therapeuten ????

Door gezamenlijk dit platform aan het licht te brengen bij mensen in nood zorgen we er samen voor dat zij de juiste hulp aangeboden krijgen.

Samen staan we sterker! ????

Ben je benieuwd naar onze andere therapeuten en hun behandelingen neem dan een kijkje op onze website: https://therapeutenkompas.nl/index.htmlInformatie over de diensten van Praktijk InZicht en de invulling van begeleiding staat natuurlijk op de website (https://praktijkin-zicht.nl)....

Daarnaast.. is praktijk InZicht sinds kort ook te vinden op Therapeuten Kompas. Therapeuten Kompas is een website die helpt bij het zien van de bomen door het bos. Vaak is het bij het zoeken naar een hulpverlener lastig om díé juiste hulpverlener te vinden en is het handig om hier overzicht in te hebben.

Alle therapeuten die in Therapeuten Kompas worden vermeld zijn lid van een erkende beroepsvereniging en lid van de koepelorganisatie RBCZ.

De informatie over praktijk InZicht (en de volledige versie van de foto...), zoals vermeld op Therapeuten Kompas, vindt u door te klikken op onderstaande link.

https://therapeutenkompas.nl/therapeut-praktijk-inzicht.html

THERAPEUTEN Algemeen

Therapeuten Kompas logo
Therapeuten Kompas
Rietbaan 25
2908 LP Capelle aan den IJssel
Website Logiteam    Contact email     Facebook     Instagram
Zoekopdrachten in Therapeuten Kompas worden opgeslagen voor statistische doeleinden en om het zoek-algoritme van Therapeuten Kompas te verbeteren. Deze gegevens worden niet gedeeld met derden. De Privacy Policy voor de therapeuten die op Therapeuten Kompas vermeld staan, is te raadplegen op de pagina voor therapeuten.
Therapeuten Kompas kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de activiteiten van de therapeuten in haar bestand en de juistheid van de informatie die de therapeuten in hun webpresentatie op Therapeuten Kompas vermelden. Mocht u ontevreden zijn over de verleende diensten van de therapeut kunt u dit het beste melden bij de therapeut zelf of zijn/haar beroepsvereniging. Mocht u ontevreden zijn over de dienstverlening van Therapeuten Kompas verzoeken we u een berichtje te sturen naar info@therapeutenkompas.nl.