Onzekerheid

Onzekerheid heeft meerdere gezichten.  Sommige mensen zijn onzeker maar tonen het niet, anderen zijn onzeker en bij hen is dat juist goed merkbaar. Onzekerheid is een gevoel dat je veel twijfelt en dat kan over diverse onderwerpen zijn, bijvoorbeeld over jezelf of over keuzes die je moet maken. Het gevoel wordt in beginsel veroorzaakt door een laag zelfvertrouwen. Je vraagt je hierbij vaak af wie of wat je bent.

Bij een beetje onzekerheid is er gelukkig geen reden om een psycholoog in te schakelen. Door elke dag na te denken over de dingen waarin je succesvol bent of die jou een positief gevoel geven, zorg je ervoor dat je werkt aan je onzekerheid. Stel elke dag de hieronder beschreven vragen om je zelfvertrouwen te bevorderen.

- Waar ben je trots op?

- Waar krijg ik een goed gevoel van?

- Waar ben ik goed in?

- Waarin heb ik vooruitgang geboekt?

THERAPEUTEN Psycosociale sector

Therapeuten Kompas logo
Therapeuten Kompas
Rietbaan 25
2908 LP Capelle aan den IJssel
      
Zoekopdrachten in Therapeuten Kompas worden opgeslagen voor statistische doeleinden en om het zoek-algoritme van Therapeuten Kompas te verbeteren. Deze gegevens worden niet gedeeld met derden. De Privacy Policy voor de therapeuten die op Therapeuten Kompas vermeld staan, is te raadplegen op de pagina voor therapeuten.
Therapeuten Kompas kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de activiteiten van de therapeuten in haar bestand en de juistheid van de informatie die de therapeuten in hun webpresentatie op Therapeuten Kompas vermelden. Mocht u ontevreden zijn over de verleende diensten van de therapeut kunt u dit het beste melden bij de therapeut zelf of zijn/haar beroepsvereniging. Mocht u ontevreden zijn over de dienstverlening van Therapeuten Kompas verzoeken we u een berichtje te sturen naar info@therapeutenkompas.nl.