Nieuw schooljaar

Na een welverdiende zomervakantie is het weer tijd om de schoolboeken open te doen. De redactie van Therapeuten Kompas wenst al onze jonge lezers een fijn schooljaar tegemoet!

Om je mentale overbelasting laag te houden in dit nieuwe schooljaar geven wij een aantal tips vrij:

  • Zorg voor weinig/geen afleiding tijdens het leren voor uiterste concentratie
  • Wees niet te hard op jezelf als je iets niet goed doet
  • Zorg voor ontspanning tijdens drukke periodes
  • Heb een goede planning voor je huiswerk en leermomenten om verwarring te voorkomen

THERAPEUTEN Algemeen

Therapeuten Kompas logo
Therapeuten Kompas
Rietbaan 25
2908 LP Capelle aan den IJssel
      
Zoekopdrachten in Therapeuten Kompas worden opgeslagen voor statistische doeleinden en om het zoek-algoritme van Therapeuten Kompas te verbeteren. Deze gegevens worden niet gedeeld met derden. De Privacy Policy voor de therapeuten die op Therapeuten Kompas vermeld staan, is te raadplegen op de pagina voor therapeuten.
Therapeuten Kompas kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de activiteiten van de therapeuten in haar bestand en de juistheid van de informatie die de therapeuten in hun webpresentatie op Therapeuten Kompas vermelden. Mocht u ontevreden zijn over de verleende diensten van de therapeut kunt u dit het beste melden bij de therapeut zelf of zijn/haar beroepsvereniging. Mocht u ontevreden zijn over de dienstverlening van Therapeuten Kompas verzoeken we u een berichtje te sturen naar info@therapeutenkompas.nl.