Moeite met slapen

Vorige week is de zomertijd ingegaan, dat betekent dus 1 uur minder slapen. Veel mensen hebben door deze wijziging van tijd moeite met slapen.

Gevolgen daarvan zijn stress, minder energie en slaperigheid. Deze gevolgen hebben te maken met de biologische klok van de mens. Vooral tijdens de coronacrisis lijden veel mensen toch al vaker aan insomnia. De verandering van wintertijd naar zomertijd maakt het niet makkelijker hierop.

Je kan zelf ook iets doen aan het verbeteren van je biologische klok tijdens de zomertijd:

> Ontspan voor het slapen
> Slaap elke dag op hetzelfde tijdstip
> Ga vroeg naar bed
> Sta op in daglicht
> Begin de dag met beweging

Heb jij last van slaapproblemen door de coronacrisis, insomnia of heb je moeite met in slaap vallen tijdens de zomertijd? Klik op de link hieronder om hulp/advies te krijgen van therapeuten die hier alles over weten https://therapeutenkompas.nl/zoek-slaapproblemen.html.

THERAPEUTEN Algemeen

Therapeuten Kompas logo
Therapeuten Kompas
Rietbaan 25
2908 LP Capelle aan den IJssel
      
Zoekopdrachten in Therapeuten Kompas worden opgeslagen voor statistische doeleinden en om het zoek-algoritme van Therapeuten Kompas te verbeteren. Deze gegevens worden niet gedeeld met derden. De Privacy Policy voor de therapeuten die op Therapeuten Kompas vermeld staan, is te raadplegen op de pagina voor therapeuten.
Therapeuten Kompas kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de activiteiten van de therapeuten in haar bestand en de juistheid van de informatie die de therapeuten in hun webpresentatie op Therapeuten Kompas vermelden. Mocht u ontevreden zijn over de verleende diensten van de therapeut kunt u dit het beste melden bij de therapeut zelf of zijn/haar beroepsvereniging. Mocht u ontevreden zijn over de dienstverlening van Therapeuten Kompas verzoeken we u een berichtje te sturen naar info@therapeutenkompas.nl.