Mindfullness

Ben je al bekend met Mindfullness?
Hieronder leggen we uit wat Mindfullness is en wat de voordelen er van zijn.

Wat is Mindfullness?

Mindfullness is een behandeling waarbij je leert het huidige moment intenser te ervaren en je te concentreren op wat er op dat moment gebeurt.

Mindfullness kan helpen om van stress, burn-out en neurologische problemen af te komen. Maar het kan je ook helpen om je meer te focussen en meer plezier in je leven te ervaren.

Voordelen van Mindfullness

- Verminderd angst

- Verminderd stress

- Verbeterd je eigenwaarde

- Betere nacht rust

- Meer energie voor het leven

THERAPEUTEN Psycosociale sector

Therapeuten Kompas logo
Therapeuten Kompas
Rietbaan 25
2908 LP Capelle aan den IJssel
Website Logiteam    Contact email     Facebook     Instagram
Zoekopdrachten in Therapeuten Kompas worden opgeslagen voor statistische doeleinden en om het zoek-algoritme van Therapeuten Kompas te verbeteren. Deze gegevens worden niet gedeeld met derden. De Privacy Policy voor de therapeuten die op Therapeuten Kompas vermeld staan, is te raadplegen op de pagina voor therapeuten.
Therapeuten Kompas kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de activiteiten van de therapeuten in haar bestand en de juistheid van de informatie die de therapeuten in hun webpresentatie op Therapeuten Kompas vermelden. Mocht u ontevreden zijn over de verleende diensten van de therapeut kunt u dit het beste melden bij de therapeut zelf of zijn/haar beroepsvereniging. Mocht u ontevreden zijn over de dienstverlening van Therapeuten Kompas verzoeken we u een berichtje te sturen naar info@therapeutenkompas.nl.