Mentale klachten

De wachttijden bij de GGZ zijn tegenwoordig enorm lang. Veel mensen kampen momenteel met behoorlijke mentale klachten en willen hierbij geholpen worden.

Vooral mensen die last hebben van complexere problemen moeten juist langer wachten. Dit zorgt ervoor dat mensen het langer met hun mentale gezondheid moeten zien uit te houden. Therapeuten Kompas vindt dat dit anders kan! Wij bieden gecertificeerde therapeuten aan die jou kunnen helpen bij fysieke en mentale klachten. Doordat er een groot aanbod is, zijn de wachttijden voordat je terecht kunt vele malen korter.

Klik op de link hieronder om het aanbod van de therapeuten te zien in jouw buurt! https://therapeutenkompas.nl/index.html

THERAPEUTEN Psycosociale sector

Therapeuten Kompas logo
Therapeuten Kompas
Rietbaan 25
2908 LP Capelle aan den IJssel
      
Zoekopdrachten in Therapeuten Kompas worden opgeslagen voor statistische doeleinden en om het zoek-algoritme van Therapeuten Kompas te verbeteren. Deze gegevens worden niet gedeeld met derden. De Privacy Policy voor de therapeuten die op Therapeuten Kompas vermeld staan, is te raadplegen op de pagina voor therapeuten.
Therapeuten Kompas kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de activiteiten van de therapeuten in haar bestand en de juistheid van de informatie die de therapeuten in hun webpresentatie op Therapeuten Kompas vermelden. Mocht u ontevreden zijn over de verleende diensten van de therapeut kunt u dit het beste melden bij de therapeut zelf of zijn/haar beroepsvereniging. Mocht u ontevreden zijn over de dienstverlening van Therapeuten Kompas verzoeken we u een berichtje te sturen naar info@therapeutenkompas.nl.