Mentale gezondheid

Momenteel leven wij in een aparte tijd waarin we ons veel moeten aanpassen aan nieuwe regels om het virus onder controle te houden.

Alle aandacht in deze tijd is gericht op het in bedwang houden van het nieuwe coronavirus, maar er speelt inmiddels veel meer een rol dan alleen het virus. Wegens al snelle veranderingen, de lockdowns, weinig fysiek contact en het ontbreken van een leuk vooruitzicht, zijn er nu veel meer mensen aan het worstelen met hun mentale gezondheid!

Ben jij iemand of ken jij iemand die worstelt met mentale klachten, wacht dan niet te lang en zorg dat je de juiste hulp hiervoor krijgt!

Laat ons ook weten hoe jij je voelt in deze situatie en wat jou helpt om deze situatie door te brengen.

THERAPEUTEN Corona

Therapeuten Kompas logo
Therapeuten Kompas
Rietbaan 25
2908 LP Capelle aan den IJssel
      
Zoekopdrachten in Therapeuten Kompas worden opgeslagen voor statistische doeleinden en om het zoek-algoritme van Therapeuten Kompas te verbeteren. Deze gegevens worden niet gedeeld met derden. De Privacy Policy voor de therapeuten die op Therapeuten Kompas vermeld staan, is te raadplegen op de pagina voor therapeuten.
Therapeuten Kompas kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de activiteiten van de therapeuten in haar bestand en de juistheid van de informatie die de therapeuten in hun webpresentatie op Therapeuten Kompas vermelden. Mocht u ontevreden zijn over de verleende diensten van de therapeut kunt u dit het beste melden bij de therapeut zelf of zijn/haar beroepsvereniging. Mocht u ontevreden zijn over de dienstverlening van Therapeuten Kompas verzoeken we u een berichtje te sturen naar info@therapeutenkompas.nl.