Mentale Gezondheid

Het is belangrijk om een stabiele mentale gezondheid te hebben. Je zult hierdoor productiever zijn en meer genieten. Door vroeg te beginnen met het verzorgen van je mentale gezondheid, zorgt het ervoor dat je minder snel last krijgt van mentale klachten (zoals een burn-out of stress).

Om je hierbij te helpen, hebben wij vijf tips op een rijtje gezet die kunnen helpen om je mentale gezondheid te verzorgen.

5 tips voor een stabiele Mentale Gezondheid

- Wees niet bang om jezelf voorop te stellen
- Geef jezelf tijd
- Verminder slechte gewoonten
- Doe een nieuwe hobby
- Zorg voor een goede nachtrust

THERAPEUTEN Psycosociale sector

Therapeuten Kompas logo
Therapeuten Kompas
Rietbaan 25
2908 LP Capelle aan den IJssel
Website Logiteam    Contact email     Facebook     Instagram
Zoekopdrachten in Therapeuten Kompas worden opgeslagen voor statistische doeleinden en om het zoek-algoritme van Therapeuten Kompas te verbeteren. Deze gegevens worden niet gedeeld met derden. De Privacy Policy voor de therapeuten die op Therapeuten Kompas vermeld staan, is te raadplegen op de pagina voor therapeuten.
Therapeuten Kompas kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de activiteiten van de therapeuten in haar bestand en de juistheid van de informatie die de therapeuten in hun webpresentatie op Therapeuten Kompas vermelden. Mocht u ontevreden zijn over de verleende diensten van de therapeut kunt u dit het beste melden bij de therapeut zelf of zijn/haar beroepsvereniging. Mocht u ontevreden zijn over de dienstverlening van Therapeuten Kompas verzoeken we u een berichtje te sturen naar info@therapeutenkompas.nl.