Hoogsensitiviteit

Word jij erg overprikkeld in een drukke omgeving? Vind je veranderingen lastig? Dan kan het misschien zijn dat je een hoogsensitief persoon bent.

Hoogsensitiviteit is geen psychische klacht, het is eigenlijk een persoonlijkheidskenmerk. Hoogsensitiviteit werkt als volgt: je hersenen filteren informatie, zodat je kunt focussen op bepaalde informatie. De rest van de overgebleven informatie wordt door de hersenen verwerkt. Bij een hoogsensitief persoon komt veel meer informatie ongefilterd binnen. Dit kan ertoe leiden dat een hoog sensitief persoon sneller overprikkeld raakt.

Ben jij een hoogsensitief persoon of twijfel je daar soms over? Neem gerust contact op met onze therapeuten die gespecialiseerd zijn op dit gebied. Zij kunnen je adviezen, tips en ontspanningsoefeningen meegeven om je te helpen bij hogesensitiviteit!

Klik op de link hieronder om het aanbod van therapeuten te bekijken die hoogsensitiviteit helpt te behandelen https://therapeutenkompas.nl/zoek-hsp.html.

THERAPEUTEN Psycosociale sector

Therapeuten Kompas logo
Therapeuten Kompas
Rietbaan 25
2908 LP Capelle aan den IJssel
Website Logiteam    Contact email     Facebook     Instagram
Zoekopdrachten in Therapeuten Kompas worden opgeslagen voor statistische doeleinden en om het zoek-algoritme van Therapeuten Kompas te verbeteren. Deze gegevens worden niet gedeeld met derden. De Privacy Policy voor de therapeuten die op Therapeuten Kompas vermeld staan, is te raadplegen op de pagina voor therapeuten.
Therapeuten Kompas kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de activiteiten van de therapeuten in haar bestand en de juistheid van de informatie die de therapeuten in hun webpresentatie op Therapeuten Kompas vermelden. Mocht u ontevreden zijn over de verleende diensten van de therapeut kunt u dit het beste melden bij de therapeut zelf of zijn/haar beroepsvereniging. Mocht u ontevreden zijn over de dienstverlening van Therapeuten Kompas verzoeken we u een berichtje te sturen naar info@therapeutenkompas.nl.