Het is okey ...

Het gevoel dat je hebt als iemand vraagt "Hoe gaat het met je?" en je eigenlijk niet okey voelt. Je gaat nadenken wat voor positiefs je op die vraag kan reageren en hoe die persoon gaat reageren als je hem/haar vertelt dat je je niet okey voelt.

Denk niet lang na wat je kunt zeggen op die vraag, laat je gevoel voor je spreken. Het is okey om niet okey te zijn! Het leven is niet altijd even leuk en iedereen heeft weleens een moment waarbij je je minder voelt. Je kan dat gevoel niet ontwijken, het enige wat je kunt doen is voor jezelf zorgen zodat je je prettiger voelt.

THERAPEUTEN Algemeen

Therapeuten Kompas logo
Therapeuten Kompas
Rietbaan 25
2908 LP Capelle aan den IJssel
      
Zoekopdrachten in Therapeuten Kompas worden opgeslagen voor statistische doeleinden en om het zoek-algoritme van Therapeuten Kompas te verbeteren. Deze gegevens worden niet gedeeld met derden. De Privacy Policy voor de therapeuten die op Therapeuten Kompas vermeld staan, is te raadplegen op de pagina voor therapeuten.
Therapeuten Kompas kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de activiteiten van de therapeuten in haar bestand en de juistheid van de informatie die de therapeuten in hun webpresentatie op Therapeuten Kompas vermelden. Mocht u ontevreden zijn over de verleende diensten van de therapeut kunt u dit het beste melden bij de therapeut zelf of zijn/haar beroepsvereniging. Mocht u ontevreden zijn over de dienstverlening van Therapeuten Kompas verzoeken we u een berichtje te sturen naar info@therapeutenkompas.nl.