Gespannen gevoel

Iedereen heeft weleens een gespannen gevoel, waarbij je hart op hol slaat. Dit is een van de effecten van stress. Stress waarschuwt jou om even wat anders doen. Om stress te voorkomen is het belangrijk om goed voor jezelf te zorgen. Dit doe je door de 5 onderstaande punten in je dagelijkse leven toe te passen:

- Op tijd slapen
- Gezond eten
- Veel bewegen en sporten
- Meer ontspannen
- Doe het rustig aan

THERAPEUTEN Algemeen

Therapeuten Kompas logo
Therapeuten Kompas
Rietbaan 25
2908 LP Capelle aan den IJssel
      
Zoekopdrachten in Therapeuten Kompas worden opgeslagen voor statistische doeleinden en om het zoek-algoritme van Therapeuten Kompas te verbeteren. Deze gegevens worden niet gedeeld met derden. De Privacy Policy voor de therapeuten die op Therapeuten Kompas vermeld staan, is te raadplegen op de pagina voor therapeuten.
Therapeuten Kompas kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de activiteiten van de therapeuten in haar bestand en de juistheid van de informatie die de therapeuten in hun webpresentatie op Therapeuten Kompas vermelden. Mocht u ontevreden zijn over de verleende diensten van de therapeut kunt u dit het beste melden bij de therapeut zelf of zijn/haar beroepsvereniging. Mocht u ontevreden zijn over de dienstverlening van Therapeuten Kompas verzoeken we u een berichtje te sturen naar info@therapeutenkompas.nl.