Emoties

Ieder persoon ervaart emoties, al ben je boos of blij het zijn beide emoties die je vertoont bij een bepaalde situatie of gebeurtenis. De ene kan zijn emoties beter onder controle houden dan de ander. Je kan verdrietig zijn omdat je nieuwe vaas kapot is en in tranen uitbarsten of je kan er verdrietig om zijn en je van binnen alleen wat beroerd voelen.

Beide situaties zijn niet verkeerd! Soms hebben mensen die hun emoties niet in controle hebben hulp nodig om die controle wel te bevatten. Door samen met een specialist te praten over je emoties die in bepaalde situaties voorkomen kan het je helpen begrijpen waarom de emotie ervaart wordt en hoe deze onder controle gebracht kan worden.

Zou je graag over je emoties willen praten met een therapeut bij jou in de buurt? Klik op de link hieronder https://therapeutenkompas.nl/zoek-emoties.html.

THERAPEUTEN Psycosociale sector

Therapeuten Kompas logo
Therapeuten Kompas
Rietbaan 25
2908 LP Capelle aan den IJssel
      
Zoekopdrachten in Therapeuten Kompas worden opgeslagen voor statistische doeleinden en om het zoek-algoritme van Therapeuten Kompas te verbeteren. Deze gegevens worden niet gedeeld met derden. De Privacy Policy voor de therapeuten die op Therapeuten Kompas vermeld staan, is te raadplegen op de pagina voor therapeuten.
Therapeuten Kompas kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de activiteiten van de therapeuten in haar bestand en de juistheid van de informatie die de therapeuten in hun webpresentatie op Therapeuten Kompas vermelden. Mocht u ontevreden zijn over de verleende diensten van de therapeut kunt u dit het beste melden bij de therapeut zelf of zijn/haar beroepsvereniging. Mocht u ontevreden zijn over de dienstverlening van Therapeuten Kompas verzoeken we u een berichtje te sturen naar info@therapeutenkompas.nl.