Eenzaamheid

Eenzaamheid, iedereen kent wel het gevoel wanneer je je erg eenzaam voelt. Vaak genoeg gaat dit gevoel weg als je weer beter in je vel zit. Maar dit is niet bij iedereen het geval.

Sommige mensen voelen zich vaker eenzaam en duurt het vaak langer tot dit over is. Eenzaamheid is een probleem wat je alleen zelf kan aanvoelen en wat niet altijd zichtbaar is voor anderen.

Vooral tijdens de huidige lockdown en coronamaatregelen voelen mensen zich steeds vaker eenzaam of wordt het eenzame gevoel versterkt. Doordat er momenteel minder sociale contacten zijn, is het juist nu extra van belang om toch even iemand een appje te sturen of een telefoontje te plegen.

Mocht de eenzaamheid je echt te veel worden dan staan de therapeuten van Therapeuten Kompas klaar voor jou om je te begeleiden tijdens dit proces!

Klik op de link hieronder om het aanbod van therapeuten te bekijken die eenzaamheid helpt te behandelen https://therapeutenkompas.nl/zoek-eenzaamheid.html.

THERAPEUTEN Psycosociale sector

Therapeuten Kompas logo
Therapeuten Kompas
Rietbaan 25
2908 LP Capelle aan den IJssel
Website Logiteam    Contact email     Facebook     Instagram
Zoekopdrachten in Therapeuten Kompas worden opgeslagen voor statistische doeleinden en om het zoek-algoritme van Therapeuten Kompas te verbeteren. Deze gegevens worden niet gedeeld met derden. De Privacy Policy voor de therapeuten die op Therapeuten Kompas vermeld staan, is te raadplegen op de pagina voor therapeuten.
Therapeuten Kompas kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de activiteiten van de therapeuten in haar bestand en de juistheid van de informatie die de therapeuten in hun webpresentatie op Therapeuten Kompas vermelden. Mocht u ontevreden zijn over de verleende diensten van de therapeut kunt u dit het beste melden bij de therapeut zelf of zijn/haar beroepsvereniging. Mocht u ontevreden zijn over de dienstverlening van Therapeuten Kompas verzoeken we u een berichtje te sturen naar info@therapeutenkompas.nl.