De week van de eenzaamheid

1 op de 10 Nederlanders voelt zich eenzaam. Vooral een groot deel van 75-plussers ervaart eenzaamheid. Om deze reden is het ministerie van Volksgezondheid, welzijn en sport deze week gestart met “De week tegen Eenzaamheid”.

Deze week heeft als doel om mensen die eenzaamheid ervaren gaan praten over hun gevoel, aangezien dit niet wordt gedaan. Iedereen kan iets beteken aan de week tegen eenzaamheid. Probeer meer contact op te nemen met je familieleden, kennissen en vrienden. Ga ook eens lekker op de koffie bij mensen, waarvan je weet dat ze last hebben van eenzaamheid! Voor je het weet kan dat gesprek wel een verschil maken in iemands leven.

Mocht de eenzaamheid jou of iemand die je kent te veel worden dan staan de therapeuten van Therapeuten Kompas  klaar om je te begeleiden met dit proces!

Klik op de link hieronder om het aanbod van therapeuten te bekijken die eenzaamheid helpt te behandelen https://therapeutenkompas.nl/zoek-eenzaamheid.html.

THERAPEUTEN Algemeen

Therapeuten Kompas logo
Therapeuten Kompas
Rietbaan 25
2908 LP Capelle aan den IJssel
Website Logiteam    Contact email     Facebook     Instagram
Zoekopdrachten in Therapeuten Kompas worden opgeslagen voor statistische doeleinden en om het zoek-algoritme van Therapeuten Kompas te verbeteren. Deze gegevens worden niet gedeeld met derden. De Privacy Policy voor de therapeuten die op Therapeuten Kompas vermeld staan, is te raadplegen op de pagina voor therapeuten.
Therapeuten Kompas kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de activiteiten van de therapeuten in haar bestand en de juistheid van de informatie die de therapeuten in hun webpresentatie op Therapeuten Kompas vermelden. Mocht u ontevreden zijn over de verleende diensten van de therapeut kunt u dit het beste melden bij de therapeut zelf of zijn/haar beroepsvereniging. Mocht u ontevreden zijn over de dienstverlening van Therapeuten Kompas verzoeken we u een berichtje te sturen naar info@therapeutenkompas.nl.