Coronakilo's

Tijdens de coronacrisis zijn er veel Nederlanders aangekomen. Dit is voornamelijk het gevolg van ongezond eten en minder bewegen door het thuis zitten en het thuiswerken.

De crisis heeft voor vele beperkingen gezorgd, zoals het sluiten van de sportscholen en verbieden van in groepen buiten sporten. Weinig sport in combinatie met een ongezond eetpatroon zorgt voor bijkomende coronakilo’s.

Wil jij advies krijgen over hoe je het beste af kan komen van deze coronakilo’s? Klik op de link hieronder om een persoonlijk bewegings- of voedingsadvies te krijgen van de therapeuten zelf! https://therapeutenkompas.nl/zoek-corona-overgewicht.html

THERAPEUTEN Corona

Therapeuten Kompas logo
Therapeuten Kompas
Rietbaan 25
2908 LP Capelle aan den IJssel
      
Zoekopdrachten in Therapeuten Kompas worden opgeslagen voor statistische doeleinden en om het zoek-algoritme van Therapeuten Kompas te verbeteren. Deze gegevens worden niet gedeeld met derden. De Privacy Policy voor de therapeuten die op Therapeuten Kompas vermeld staan, is te raadplegen op de pagina voor therapeuten.
Therapeuten Kompas kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de activiteiten van de therapeuten in haar bestand en de juistheid van de informatie die de therapeuten in hun webpresentatie op Therapeuten Kompas vermelden. Mocht u ontevreden zijn over de verleende diensten van de therapeut kunt u dit het beste melden bij de therapeut zelf of zijn/haar beroepsvereniging. Mocht u ontevreden zijn over de dienstverlening van Therapeuten Kompas verzoeken we u een berichtje te sturen naar info@therapeutenkompas.nl.