Burn-out

Een burn-out is vervelend en kan het leven een stuk zwaarder maken. Er zijn problemen en spanningen, er is iets naars gebeurd of er is minder steun naar jou toe vanuit je dierbare. Door langdurige blootstelling aan stress kun je uiteindelijk overbelast raken.  Je ziet door de bomen het bos niet meer, je raakt grip kwijt over de situatie en voelt je zelf volledig out of control.

Bij het hebben van een burn-out heb je al minimaal een half jaar last van volgende 3 verschijnselen:

- Spanningsklachten zowel fysieke als mentale

- Gevoel van machteloosheid

- Dagelijkse bezigheden voelen onmogelijk

Voorkomen is natuurlijk altijd beter dan genezen, maar een burn-out sluipt er meestal heel langzaam in en het wordt daardoor niet altijd tijdig opgemerkt, maar pas als iemand uiteindelijk helemaal vastloopt. De grote vraag hier is dan ook hoe los je een burn-out op?

Dit kan op verschillende manieren gedaan worden, bijvoorbeeld door datgene wat dwars zit leren te accepteren, alles op een rij te zetten en oplossingen per probleem te verzinnen en daarbij alleen haalbare doelen te stellen.

Mocht het niet lukken om zelf uit een burn-out weer overeind te krabbelen aarzel dan niet en contacteer een van onze gespecialiseerde therapeuten!

https://therapeutenkompas.nl/zoek-burnout.html

THERAPEUTEN Algemeen

Therapeuten Kompas logo
Therapeuten Kompas
Rietbaan 25
2908 LP Capelle aan den IJssel
Website Logiteam    Contact email     Facebook     Instagram
Zoekopdrachten in Therapeuten Kompas worden opgeslagen voor statistische doeleinden en om het zoek-algoritme van Therapeuten Kompas te verbeteren. Deze gegevens worden niet gedeeld met derden. De Privacy Policy voor de therapeuten die op Therapeuten Kompas vermeld staan, is te raadplegen op de pagina voor therapeuten.
Therapeuten Kompas kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de activiteiten van de therapeuten in haar bestand en de juistheid van de informatie die de therapeuten in hun webpresentatie op Therapeuten Kompas vermelden. Mocht u ontevreden zijn over de verleende diensten van de therapeut kunt u dit het beste melden bij de therapeut zelf of zijn/haar beroepsvereniging. Mocht u ontevreden zijn over de dienstverlening van Therapeuten Kompas verzoeken we u een berichtje te sturen naar info@therapeutenkompas.nl.