Autisme week

Omdat het in Nederland autisme week is, willen wij deze prachtige documentaire graag met jullie delen.

Beschrijving van de documentaire:
“In deze documentaire volgen we o.a. mijn vriendin die de diagnose autisme spectrum stoornis heeft. We bespreken verschillende onderwerpen; hoe is het voor mij om een relatie te hebben met een vrouw met autisme en klopt het beeld wat de maatschappij heeft van autisme? Ook spreken we met een psycholoog en autisme coach. Waarom ontvangen vele vrouwen eerst een foutieve diagnose? Bijvoorbeeld een angststoornis, depressie, ADD of persoonlijkheidsstoornis. Wat maakt het diagnose traject toch zo lastig? Al deze vragen worden beantwoord in deze Vet Gezellig Documentaire!”

Therapeuten Kompas wil mensen met autisme helpen om de juiste behandelingen te krijgen. Klik op de link hieronder om het aanbod van de therapeuten te zien die autisme behandelingen aanbieden https://therapeutenkompas.nl/zoek-autisme.html.

THERAPEUTEN Autisme

Therapeuten Kompas logo
Therapeuten Kompas
Rietbaan 25
2908 LP Capelle aan den IJssel
Website Logiteam    Contact email     Facebook     Instagram
Zoekopdrachten in Therapeuten Kompas worden opgeslagen voor statistische doeleinden en om het zoek-algoritme van Therapeuten Kompas te verbeteren. Deze gegevens worden niet gedeeld met derden. De Privacy Policy voor de therapeuten die op Therapeuten Kompas vermeld staan, is te raadplegen op de pagina voor therapeuten.
Therapeuten Kompas kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de activiteiten van de therapeuten in haar bestand en de juistheid van de informatie die de therapeuten in hun webpresentatie op Therapeuten Kompas vermelden. Mocht u ontevreden zijn over de verleende diensten van de therapeut kunt u dit het beste melden bij de therapeut zelf of zijn/haar beroepsvereniging. Mocht u ontevreden zijn over de dienstverlening van Therapeuten Kompas verzoeken we u een berichtje te sturen naar info@therapeutenkompas.nl.