Autisme centraal

Deze week staat in Nederland het onderwerp autisme centraal. Het doel van deze week is om iedereen bewust te maken van wat autisme eigenlijk inhoudt.

Door het onderwerp autisme beter bespreekbaar te maken met elkaar, ontstaat er vanzelf meer begrip over dit zeer diverse ziektebeeld.

Therapeuten Kompas wil mensen met autisme helpen om de juiste behandelingen te krijgen. Vooral in zo’n tijd als nu waar de coronacrisis en lockdown maatregelen de prikkels erg kunnen overweldigen en vaste routines verstoord zijn geraakt. Veel van de therapeuten die vermeld staan op Therapeuten Kompas zijn gespecialiseerd in autisme, in alle leeftijden.

Klik op de link hieronder om meer informatie te zien over autisme behandelingen bij jou in de buurt! https://therapeutenkompas.nl/zoek-autisme.html

THERAPEUTEN Autisme

Therapeuten Kompas logo
Therapeuten Kompas
Rietbaan 25
2908 LP Capelle aan den IJssel
      
Zoekopdrachten in Therapeuten Kompas worden opgeslagen voor statistische doeleinden en om het zoek-algoritme van Therapeuten Kompas te verbeteren. Deze gegevens worden niet gedeeld met derden. De Privacy Policy voor de therapeuten die op Therapeuten Kompas vermeld staan, is te raadplegen op de pagina voor therapeuten.
Therapeuten Kompas kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de activiteiten van de therapeuten in haar bestand en de juistheid van de informatie die de therapeuten in hun webpresentatie op Therapeuten Kompas vermelden. Mocht u ontevreden zijn over de verleende diensten van de therapeut kunt u dit het beste melden bij de therapeut zelf of zijn/haar beroepsvereniging. Mocht u ontevreden zijn over de dienstverlening van Therapeuten Kompas verzoeken we u een berichtje te sturen naar info@therapeutenkompas.nl.