Anxiety

Anxiety komt veel voor in de samenleving. Echter, veel mensen weten niet dat ze hieraan lijden. Anxiety is een vrij breed begrip en is voor sommigen wellicht niet duidelijk. Het betekent letterlijk “angst”. Bij het lijden aan een angst- of paniekstoornis ben je vaak angstig over allerlei soorten dingen (zoals angstig zijn in grote groepen) of ben je continu aan het piekeren over de toekomst. Dit wordt ook wel een gegeneraliseerde angststoornis genoemd. Bij deze stoornissen is niet altijd aan te duiden waar ze vandaan komen maar er kunnen wel signalen zijn die het ontstaan van een angststoornis kunnen aanduiden, zoals het steeds vaker alleen willen zijn of een langdurig verstoorde nachtrust.

Bij angststoornissen komen de volgende verschijnselen vaak voor in een vroeg stadium:

- Piekeren

- Rusteloosheid

- Prikkelbaar

- Slechte concentratie

Merk je dat je je erg angstig voelt? Zorg dat je op tijd hulp zoekt om vervelende gevolgen te voorkomen!

THERAPEUTEN Psycosociale sector

Therapeuten Kompas logo
Therapeuten Kompas
Rietbaan 25
2908 LP Capelle aan den IJssel
Website Logiteam    Contact email     Facebook     Instagram
Zoekopdrachten in Therapeuten Kompas worden opgeslagen voor statistische doeleinden en om het zoek-algoritme van Therapeuten Kompas te verbeteren. Deze gegevens worden niet gedeeld met derden. De Privacy Policy voor de therapeuten die op Therapeuten Kompas vermeld staan, is te raadplegen op de pagina voor therapeuten.
Therapeuten Kompas kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de activiteiten van de therapeuten in haar bestand en de juistheid van de informatie die de therapeuten in hun webpresentatie op Therapeuten Kompas vermelden. Mocht u ontevreden zijn over de verleende diensten van de therapeut kunt u dit het beste melden bij de therapeut zelf of zijn/haar beroepsvereniging. Mocht u ontevreden zijn over de dienstverlening van Therapeuten Kompas verzoeken we u een berichtje te sturen naar info@therapeutenkompas.nl.