Aanbod van therapeuten

Op onze website Therapeuten Kompas heb je een divers aanbod van therapeuten die jou kunnen helpen met eventuele gevoelens, problematiek of trauma’s. Ben je opzoek naar therapie of een psycholoog, maar heb je geen tijd om de deur uit te gaan? Dan is het volgen van online therapie de perfecte oplossing! De online sessies worden via Zoom, Teams of via een ander programma gehouden.

Klik hieronder op de link om bij onze online therapeuten te komen!
https://therapeutenkompas.nl/zoek-onlinetherapie.html

THERAPEUTEN Algemeen

Therapeuten Kompas logo
Therapeuten Kompas
Rietbaan 25
2908 LP Capelle aan den IJssel
      
Zoekopdrachten in Therapeuten Kompas worden opgeslagen voor statistische doeleinden en om het zoek-algoritme van Therapeuten Kompas te verbeteren. Deze gegevens worden niet gedeeld met derden. De Privacy Policy voor de therapeuten die op Therapeuten Kompas vermeld staan, is te raadplegen op de pagina voor therapeuten.
Therapeuten Kompas kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de activiteiten van de therapeuten in haar bestand en de juistheid van de informatie die de therapeuten in hun webpresentatie op Therapeuten Kompas vermelden. Mocht u ontevreden zijn over de verleende diensten van de therapeut kunt u dit het beste melden bij de therapeut zelf of zijn/haar beroepsvereniging. Mocht u ontevreden zijn over de dienstverlening van Therapeuten Kompas verzoeken we u een berichtje te sturen naar info@therapeutenkompas.nl.