2 therapeuten en praktijken gevonden bekend met therapie en/of behandeling van misdrijf

De beroepsbeoefenaren die ingeschreven staan in dit register, zijn aangemeld door de beroepsorganisaties. Die dragen primair de verantwoordelijkheid voor de kwaliteit op hbo-niveau van deze beroepsbeoefenaren. Dit is een van de redenen dat individuele beroepsbeoefenaren niet opgenomen worden in dit register.

Praktijk voor hypnotherapie

K.F. Kramer - Medema

K.F.  Kramer - Medema
Henriettedreef 12
3561JV Utrecht
030-2660665
NBVH
AANGESLOTEN BIJ
NBVH

Mijn naam is Karen Kramer-Medema. Ik ben afgestudeerd als hypnotherapeut aan de SETH Academie voor Eclectische Psychotherapie in Utrecht. Na het afronden van deze beroepsopleiding heb ik diverse bijscholingen gevolgd, onder andere gericht op traumaverwerking (bijvoorbeeld door middel van EMDR) en regressie- en reïncarnatietherapie. Sinds 1999 heb ik een eigen praktijk in de Utrechtse wijk Overvecht. 

Voordat ik hypnotherapeut werd, ben ik opgeleid als dramatherapeut aan de opleiding Creatieve Therapie van de Hogeschool van Utrecht te Amersfoort. 

Tijdens mijn…

Praktijk Zichtbaar in Zicht

Lily Gruitrooij

L.J.M.  Gruitrooij
Nina Simonestraat 122
6451 ED Nijmegen
024-3540608 / 06-21111517
AANGESLOTEN BIJ
NFG

Lily Gruitrooij; ik ben de oprichtster van Zichtbaar in Zicht. De afgelopen 20 jaar werkte ik in zowel de slachtoffer- als de dader-hulpverlening in verschillende settings: als hulpverlener in een opvanghuis, familietherapeut (waarvan ruim 14 jaar binnen een tbs-kliniek) en als begeleider binnen de psychiatrie en verslavingszorg. Anderen zien mij als een echte ‘bruggenbouwer’ in hart en nieren.   De brug tussen slachtoffer, dader en hulpverlener
Naast deze werkervaring heb ik een een bewogen leven geleid, waardoor ik de nodige…


Contact


LogiTeam
Rietbaan 25
2908 LP Capelle aan de IJssel

W: logiteam.nl
E: info@logiteam.nl