LogiCare Praktijksoftware

Tijdelijk gratis beeldbellen met LogiCare Agenda en vermelding op AGCZ kompas

Als je wilt kun je vandaag nog aan de slag met veilig, gratis beeldbellen en/of jezelf profileren op de website www.agczkompas.nl. Je wordt automatisch door de processtappen heen geleid.

Maar wat eerst nodig is, is dat je toestemming geeft om je basis contactgegevens zoals geregistreerd staan in het ledenbestand van de RBCZ over te nemen naar de omgeving van AGCZ kompas.
De gegevens kunnen incidenteel door LogiTeam worden gebruikt teneinde je op de hoogte te houden van voor jouw praktijk relevante informatie. Deze gegevens worden nimmer gedeeld met derden zonder expliciete toestemming.

Die toestemming is vereist volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Je contactgegevens zijn voor ons nodig om:

1) je profielpagina op www.agczkompas.nl te voorzien van de juiste contactgegevens en hierover met je in contact te blijven.

2) je eigen LogiCare Praktijksoftware Agenda met gratis beeldbellen in te richten en hierover met je in contact te blijven.

Uiteraard gaan we uiterst zorgvuldig om met je gegevens, met volledige inachtneming van de AVG en het privacybeleid zoals gepubliceerd op www.agczkompas.nl.

Deze aanbieding is uitsluitend van toepassing voor huidige RBCZ leden, uw gegevens worden gecontroleerd alvorens deze over te nemen. Alle aanvragen worden op volgorde van binnenkomst zo spoedig mogelijk afgehandeld.

 

 

Ik wil graag beeldbellen met LogiCare Agenda
Ik wil graag een gratis vermelding op AGCZ kompas

Controle gegevens

RBCZ nummer
Naam
Telefoonnummer
Email
Opmerkingenweb 6
Meer informatie

Zie de onderstaande video voor meer informatie over LogiCare Praktijksoftware, deze laat zien welke functionaliteiten er in de praktijksoftware zit. (Beeldbellen is recent toegevoegd aan de functie afpraak maken)logicarehoera

Uitleg LogiCare Agenda met beeldbellen

Uitleg AGCZ KompasContact

LogiTeam
Rietbaan 25
2908 LP Capelle aan de IJssel

info@therapeutenkompas.nl

Privacy Policy